Font Size

SCREEN

Cpanel

Plaćena praksa u kompaniji MRK Systeme GmbH

Kompanija MRK Systeme GmbH (http://www.mrk-systeme.de/) iz Augsburga, Nemačka, nudi plaćenu paraksu. Pozicija je vezana za razvoj pametnog univerzalnog "insertion modula" tj. peg-in-hole modula koji može biti montiran na različite tipove industrijskih robota (KUKA, UR, ABB ili FANUC)

Poželjna predznanja: Osnovni koncepti u industrijskoj robotici (kinematika, planiranje kretanja, programiranje); Iskustvo praktičnog rada sa senzorima (senzori dodira i blizine, robotska vizija); ROS (robot operating system); odlično znanje engleskog jezika.

Nudi se: Rad u internacionalnom okruženju u okviru projekta finansiranog od strane EU H2020 projekta – RAMPUP (http://rampupproject.eu/); Rad sa naprednom tehnologijom (robot KUKA KR 10, Robotiq griper,…); Adekvatna novčana nadoknada; Fleksibilna dužina trajanja prakse uz mogućnost definisanja diplomskog ili master rada. 

Zainteresovani kandidati se mogu javiti docentu Kosti Jovanoviću – Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. , najkasnije 19.2.2017.

Termoelektrana Stanari

Otvorena je pozicija sistem inženjera u Termoelektrani Stanari u BiH za studente koji su pri kraju master studija ili koji su master studije završili. Zainteresovani neka se jave na mail Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. .

PhD pozicija

Otvorena je PhD pozicija za studente automatike. Više informacija se nalazi ovde.

Institut Mihajlo Pupin

Otvorena je pozicija u Institutu Mihajlo Pupin za diplomiranog (ili master) studenta Signala i sistema u oblasti regulacije procesa. Zainteresovani studenti neka se jave na mail Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Institut Mihajlo Pupin

Otvorena je pozicija u Institutu Mihajlo Pupin za dva studenta master studija. Zainteresovani studenti neka se jave na mail Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Prijavljivanje

Vi ste ovde: Home Obaveštenja